Hengitä sisään. Inspiroidu. Hengitä ulos. Rentoudu. 

Mentoroinitohjelmassa rakennat elämän ja yrittäjyyden, joka näyttää ja tuntuu sinulta.

 

Kyllä, tulen mentorointiin!

Seuraavien kuukausien vuoden aikana sinä voit...

 • kehollistaa koko potentiaalisi henkisesti, energeettisesti ja strategisesti yritystoiminnassasi.
 • luoda luontosi kanssa ja tuntea voimakkaan yhteyden Luojaan.
 • kannatella itseäsi ja yritystäsi kiitollisuudesta.

Kaiken tämän teemme yhdessä mentoroinnissa. Sisäinen ja ulkoinen uudelleenlinjaus voi muuttaa kaiken. 

Voit luoda liiketoiminnan, joka tuntuu siltä kuin olisit täysin kotonasi yrityksessäsi. 

 

Haluatko laajentua yrittäjyyden seuraavalle tasolle? "Perinteinen" yrittäjyysvalmennus ... nooooo! Täällä saat jotain täysin erilaista. Aloitamme värähtelystä.

Mentorointiohjelmassani yhdistän yrityksen energetiikkaa, värähtelytyöskentelyä, elämäntehtäväsi kehollistamista sekä liiketoimintastrategian luomista tai uudelleenlinjaamista.

 

Mentoroinnin asiakkaat ovat kokeneet...


Eräs energiahoitoja oli juuri perustanut yrityksensä, kun aloitimme mentoroinnin. Kuuden kuukauden aikana, jonka työskentelimme yhdessä, hän lisäsi näkyvyyttään, sai lisää uusia asiakkaita ja loi uusia tuotteita, jotka olivat enemmän linjassa hänen sielunsa kanssa. Teimme paljon sisäistä työtä aiheissa, jotka koskivat luottamusta itseen, vanhojen alitajuisten uskomusmallien vapauttamista ja vaikeiden tunteiden kanssa käsittelyä, jotka tyypillisesti nousevat pintaan yrittäjien matkan alussa. Tänään hänellä on hyvinvoiva yritys, joka tuntuu ja näyttää häneltä.

*

Yksi Joogaopettaja tuli luokseni, koska hän halusi tukea uuden yrityksensä kanssa. Kuuden kuukauden aikana, jotka vietimme yhdessä, hän pystyi rakentamaan brändinsä, joka on linjassa hänen sielun tehtävänsä kanssa. Kaiken tämän lisäksi hän sai paljon itseluottamusta. Rakensimme hänelle yhdessä upean tuotevalikoiman ja loimme omannäköisen markkinointisuunnitelman. Hän nosti hintojaan 25 prosenttia ja tunsi olevansa enemmän linjassa todellisen arvonsa kanssa. Kaiken tämän lisäksi teimme paljon sisäistä työtä energeettisen linjauksen ja vaikeiden tunteiden kanssa.

*

Eräs valmentaja tuli luokseni yrittäjyytensä alkuvaiheessa ja halusi tukea aloittamalleen uudelle matkalle. Hänestä tuntui aluksi ihan kuin hän hukkuisi uuteen yritykseensä ja huomasi kiirehtivänsä paikasta toiseen saamatta mitään tuloksia. Työskentelimme yhdessä kolmen kuukauden ajan. Mentoroinnin lopussa hän oli luonut tuotteistonsa uudelleen ja myynyt uutta kurssiaan itsevarmasti. Hän tunsi olevansa enemmän linjassa ja luottavainen sielun tehtävänsä suhteen valmentajana kuin aikaisemmin. 

*

... ja monia muita tarinoita. Mitä, jos tässä lukisi myös sinun menestystarinasi?

 

Olen valmis !!

Asiakkaiden tarinoita...

"Henkilökohtainen mentorointi on ollut minulle hyvin tärkeää kasvun polullani. Alkuperäinen intentioni oli saada konkreettista sekä energeettistä tukea yrittäjyyteen.

Olen saanut oivaltaa mm. kuinka haitalliset uskomukset voivat rajoittaa tekemistä ja olemista. Olen oivaltanut myös kanssakulkemisen merkityksen, sen että yhdessä voi ottaa askelia eikä tarvitse yksin osata kaikkea. Olen saanut juhlia purkautuvia uskomuksia, kasvua ja uuden oppimista.

Mentoroinnin myötä olen alkanut luottamaan tekemiseeni enemmän. Sen myötä palveluideni hinnoittelu on pistetty uusiksi ja tämä on tuonut minulle merkittäviä asiakkaita.

Tuntuu että olen saanut ihanasti "täyttyä" opeistasi ja yhteistyöstä kanssasi."

Tanja Hyyrynen
Joogaopettaja ja energeettinen hieroja

"Veran vahva rakkaudellinen ja kannatteleva läsnäolo oli mentoroinnin ydin. Hän oli minulle turvallinen peili. Veran läsnäolo tuntui vahvistavalta ja silmiä avaavalta. Koko mentorointi on lisännyt uskoa itseen ja itsevarmuutta.

Kaikki harjoitukset, joita teimme ovat vaikuttaneet minuun ja jäivät aina tapaamisten jälkeen elämään minussa. 
Tämän matkan aikana ja Veran avulla minulle on tullut selkeämmäksi oman työni arvo. Mentorinnin myötä minun on selkeämpi ja helpompi hinnoittella sekä tuoda hintojani näkyväksi. Olen myös ymmärtänyt, miten saan ja voin kasvaa yrittäjänä ja miten yrityskin kasvaa siinä samalla. 

Mentoroinnin rakenne toimi tosi hyvin. Ennen kaikkea vahva energeettinen puoli mentoroinnissa on ollut minulle todella sopiva tapa. Olisin ollut todella pettynyt, jos tämä olisi ollut pelkkää "yrittäjäluentoa". Vaikka mentoroinnissa oli läsnä energeettisyys vahvasti, koen, että olen saanut myös todella paljon myös konkreettista käytännön asiaa. Sanoisinkin, että koko yhteinen matka oli myös konkreettinen, laaja ja hyvin monipuolinen.

Kaikki lähtee siitä, että Vera ei sanele asioita vaan auttaa löytämään vastaukset itsestä sisältä. Vera on kuin oivalluttaja ja selkeyttäjä. Sain Veralta niin paljon askelia eteenpäin."

Ulla Rantapiha
Joogaopettaja ja äänimaljat

"Tällä matkalla vihdoin rohkaistuin ja kasvoin kohti yrittäjyyttä enemmän kuin koskaan ennen.

Olin käynyt monia yrittäjyyskursseja, joista en tuntunut saavan itselleni mitään ja lähinnä yrittäjäksi alkaminen tuntui työmaalta. Yrittäjäksi ryhtyminen on ollut pitkään mietinnässä ja haaveissa.

Sitten tutustuin Veraan ja osallistuin hänen mentorointiinsa ja wau! Veran läsnäolo ja energia tapaamisissa on ihana! Veran kanssa on helppo puhua, myös vaikeista aiheista. Energeettiset harjoitteet auttoivat itseäni tällä matkalla."

Satu Paavola
Tunnetyöskentely, taide ja hevoset

"Veran kanssa työskentely oli hyvin kaunis ja luonnollinen prosessi, jossa oli tilaa kasvaa vahvemmaksi ja tulla näkyvämmäksi.

Visioimme ja rakensimme minulle yhdessä verkkokurssia sekä Instragram-ilmettä. Vera oli minulle suuri tuki energeettisesti ja toisaalta sain myös paljon käytännön vinkkejä.

Jokaisen jaetun hetken jälkeen minulla oli selkeä ajatus seuraavista askelista, jotka tuntivat omilta.

Yhdessä työskentely ja tekeminen toivat keveyden ja ilon tunteen. Vera sai minut myös ymmärtämään syvemmin omia lahjojani ja niiden merkitystä muille naisille."


Ayni Maria
Naisten valmentaja

"Osallistuin Veran pitämään webinaariin ja Veran energiat veti puoleensa. Itsellä oli ajatus, että teen taidetta ja energiahoitoja. Omat energiat olivat kuitenkin hyvin hajallaan, eikä ollut selkeää suuntaa.

Olen saanut rohkeutta ja luottamusta. Mentoroinnin zoom -tapaamiset olivat hyvin avartavia, inspiroivia ja selkeyttäviä. Mahtava matka! Voi olla etten olisi tässä pisteessä omin neuvoin.

Mentoroinnin aikana tein suuria harppauksia ja vein itseäni epämukavuusalueelle. Koin henkistä kasvua ja selkeytin omia palveluitani.
Loin uudenlaisen tavan tehdä hoitoja, johon sisältyy myös valmennusta ja nyt minulla on konsepti "Matka omaan itseen", johon kuuluu keskusteluillat, retriitit ja henkilökohtainen valmennus."


Tuula Korhonen
Energiahoitaja ja taiteilija

Instagram: @tuula.karoliina
Facebook: Body&Soul Recovery

Mentoroinnin ydin


Todellinen transformaatio alkaa värähtelytason linjauksesta ja omasta ajattelutavasta. Laajentuvana yrittäjänä et enää kysy, mistä ensimmäiset asiakkaasi tulevat tai miten laittaa käyttöön joitakin strategioita liidien tuottamiseksi... Tämä menee paljon syvemmälle.

SINUN laajentuminen on liiketoimintasi laajentumisen ydin. Kysytkö itseltäsi ja maailmankaikkeudelta: "Miten voin palvella vielä enemmän rakkaudesta ja läsnäolosta käsin?" tai "Miten voin ilmentää ikuista yhteyttä Luojaan ja olla pyyteettömässä rakkauden palveluksessa maan päällä?"

Olen täällä kulkemassa kanssasi tämän kauniin matkan läpi. Olen "sielun kätilösi", joka kulkee rinnallasi ja muistuttaa sinua käytettävissä olevasta täydestä potentiaalistasi. Olen täällä tukemassa henkilökohtaista ja yrityksesi kasvua kohti täyteläisempää runsautta, selkeyttä ja helppoutta.

Rakenna  menestys syvästä  rentouden tilasta ja vapaudesta käsin.

 

Lakkaat puskemasta saavuttaaksesi tuloksia.

Et enää epäile todellista tehtävääsi.

Vapaudut kahleista ja alitajuisista rajoittavista ajatusmalleista.

Lopetat päätöksenteon pelosta ja epävarmuudesta käsin. 

Kun värähtelysi ja strategiasi linjautuu korkeimpasi kanssa, voit rakentaa liiketoimintaa syvästä yhteydestä.

Tämä on minulle!!

Mentoroinnin asiakkaat ovat kokeneet...


Yksi energiahoitaja tuli luokseni, kun hän oli valmis laajentamaan liiketoimintaansa. Hän oli tehnyt 1:1-hoitoja jo jonkin aikaa ja hänen liikevaihtonsa oli n.3 000 euroa kuukaudessa. Työskentelemme edelleen yhdessä, ja nyt hän on luonut muutamia ohjelmia, joiden avulla hänellä on enemmän vapaa-aikaa perheelleen ja ystävilleen. Hänen liiketoimintansa ja koko hänen henkilökuntansa on energeettisesti linjassa hänen missionsa kanssa. Hän on pystynyt kasvattamaan liiketoimintansa moninkertaisesti.

*

Joogaopettaja ja energinen terapeutti tuli luokseni, koska hän oli valmis laajentamaan näkyvyyttään ja vaikutuksen piiriään. Alussa hänellä oli vakaa liiketoiminta ja 5 000 euron kuukausitulot. Työskentelimme paljon värähtelyn ja energeettisen linjaamisen kanssa. Alitajuisia, rajoittavia uskomusmalleja on karissut pois koko yhteistyömme ajan. Nyt hän on pystynyt vapauttamaan vanhoja traumoja itsearvostuksen ja rahan vastaanottamiseen liittyen ja oppinut kannattelemaan vielä suurempia transformaatioita asiakkailleen energeettisesti. Hänen hintansa ovat nousseet ja oma palkkakin on kohonnut.

*

Energeettinen kampaaja otti yhteyttä minuun, koska hän tunsi "energeettisen vetovoiman" tulla minun mentorointiohjelmaani. Hänen yrityksensä on toiminut jo 20 vuotta ja hänestä tuntui, että hänen nykyinen tehtävänsä ei ollut linjassa hänen nykyisen yrityksensä kanssa. Olemme nyt työskennelleen jo melkein vuoden yhdessä. Tässä ajassa tämä nainen on syntynyt aivan erilaiseksi naiseksi kuin millaisena hänet tapasin. Hän on päästänyt irti itsensä epäilemisestä, ylitöistä, olemasta olemassa muita mutta ei itseään varten. Tänään hän osaa asettaa terveet rajat ja kommunikoida ne. Nykyään hän ilmentää sydämestä lähtevää johtajuutta, pystyy olemaan täysin yhteydessä sisäiseen olemukseensa ja tuntee olonsa kotoisaksi liiketoiminnassaan. Tämän sisäisen matkan sivutuotteena hän luo parhaillaan ensimmäistä verkkokurssiaan minun tuellani. 

*

... ja monia muita tarinoita. Onko tässä myös sinun menestystarinasi paikka?

 

Lisää asiakkaiden tarinoita...

"Lähestyin Veraa halutessani viedä yrittäjyyteni uudelle tasolle. Konkreettisesti koin ”kruunussani olleen tulpan, joka esti minua jakamasta autenttisestiMentorointi Veran kanssa oli yrittäjyydelleni tärkeä etappi.

Hän antoi minulle kokemuksen tulla nähdyksi kokonaisena kannatellen tilaa kauniisti, jotta omat oivallukseni saivat tilaa tulla esille. Lopulta hän sanoitti yritykseni seuraavat askeleet ääneen, joita itse vasta ajatuksen tasolla hahmottelin.

Mentorointi antoi minulle rohkeutta ja uskallusta luoda omannäköistä yrittäjyyttä. Mentoroinnin tärkein anti on linjattu arvoihini ja näkyy konkreettisesti palveluideni hintojen nostamisella.

Suosittelen Veran palveluita suurella sydämellä."

Elina Airola

Webdesigner, brändialkemisti ja sielulähtöinen yritysmentori

"Suosittelen Veran mentorointia kaikille yrittäjille, jotka haluavat tavoittaa oman ytimensä ja pysytellä linjassa tuulesta ja tuiverruksesta huolimatta sekä päästää irti jarruttavista blokeista.

Vera on mentoroinut minua säännöllisesti (2-4 viikon välein) Iinan Kristallipuodin perustamisesta lähtien 08/2020. Hänen avullaan olen käsitellyt kaikkia pintaan nousevia pelkoja ja rajoittavia uskomuksia, navigoinut omaa ja puodin energiaa kasvavan ja muuttuvan tiimin keskelläja kirkastanut sitä suuntaa, mihin puodin kuuluu korkeimman ohjauksessa mennä. 

Myös muut tiimiläiset ovat ottaneet Veran linjaussessioita, kun roolit muuttuvat ja tarvitaan uudelleen kalibrointia. 

Hauskaa on, että kun avasin puodin, vannoin etten enää ikinä ota työntekijöitä. Nyt en voisi kuvitellakaan hoitavani kaikkea yksin! Nyt saan vihdoin keskittyä niihin asioihin työssäni, joissa olen omassa ytimessä. Meillä on huipputyypit hoitamassa kaikkea muuta."
 

Iina Lappalainen, FIN
Iinan Kristallipuodin, Suomen Noitaopiston ja Valovoimaisen Yrittäjä -akatemian perustaja

1:1 MENTOROINNIN SISÄLTÖ

TAVOITTEET

 • Enemmän laatuaikaa itsellesi, läheisille ja nautinnolle elämässä.
 • Uusien visioiden vastaanottaminen.
 • Kotoisa olo itsessäsi ja yrityksessäsi.
 • Selkeys elämästäsi, polustasi ja lahjoistasi tälle maailmalle.
 • Uudet asiakkaat ja projektit tulevat rennosti luoksesi. 
 • Helppous rahan kanssa.
 • Tunnet yhteyden aitoon luotoosi ja luot yhteydestä korkeimpaan itseesi ja Luojaan.  

Tämän matkan jälkeen jatkat yrittäjyyden polkuasi avoimin sydämin, täysin yhteydessä tarkoitukseesi ja liiketoimintasi on linjassa korkeimpasi kanssa kaikilla tasoilla.

 POLKU

 • Hengitä syvään ulos. Tunne yhteys.
 • Energeettinen työskentely ja värähtelyn linjaus. 
 • Alitajuisten rajoittavien käyttätymis- ja uskomusmallien purkautuminen.
 • Strategia ja visiot syntyvät yhteydestä ja vapauden tunteesta.
 • Avaat jokaisen solusi vastaanottamaan hyvää kaikilla tasoilla - runsautta, rahaa, hyvinvointia, nautintoa ja elinvoimaisuutta.
 • Hengitä syvään sisään. Nauti. 

SISÄLTÖ

 • Räätälöity tuki, joka on tehty juuri SINULLE
 • 5 videopuhelua (60min) viikon välein
 • Telegram-viestituki 2 x viikossa
 • Pääsy kaikille kursseilleni mentoroinnin ajaksi (paitsi VYA ja Mastermind) 

Kesto: 1 kk mentorointi-intensiivi
Hinta: 1998 euroa  // 3 x 676 euroa (sis. alv. 24%)

Rajallinen määrä paikkoja saatavilla.

Kuulostaa upealta!

Mentorointiohjelmani on sinulle, jos...

 

 • kuulet kutsun astua sydänlähtöiseen johtajuuteen ja kehollistaa elämäntehtäväsi joka solullasi.

 • olet valmis vastaanottamaan runsautta, iloa ja vielä enemmän kaikkea hyvää.

 • olet valmis investoimaan rahaa, aikaa ja energiaa kasvuusi.
 
Kyllä, kyllä, kyllä!

Let's go! 

Sydämeni sanoo tälle KYLLÄ!
UPEAA TUTUSTUA SINUUN

Olen Vera


Olen mentori, jonka silmät loistavat kirkkaina ja jonka sydän sykkii ilosta, kun on kyse oman tarkoituksen toteuttamisesta ja korkeavärähteisestä yrittäjyydestä.

Näen yrittäjyyden syväluotaavana henkisen kasvun polkuna. Se antaa sinulle mahdollisuuden luoda yhteyden korkeimpaan itseesi ja Jumalaan. Se on pyhässä palveluksessa olemista. 

Asiakkaani kuvaavat minua välittäväksi mentoriksi, joka rakentaa sillan liiketoiminnan henkisen puolen ja käytännön ymmärryksen välille.

Työssäni yhdistyvät syvä energeettinen värähtelytason työ ja ymmärrys kokonaisvaltaisesta liiketoiminnasta.

 

Aloitin nykyisen liiketoimintani sivutoimisena vuonna 2019 (tai halusin aloittaa täysipäiväisenä, mutta pian huomasin, ettei siitä tullut yhtään mitään). Vuoden 2020 lopussa lopetin työni ja aloitin vihdoin täyspäiväisenä yrityksen omistajana, loin ensimmäiset verkkokurssini ja siirryin työskentelemään vain ja ainoastaan verkossa.

Olen opiskellut kokonaisvaltaista yrittäjyyttä, yrittäjyyden energetiikkaa ja strategiaa korkealaatuisten kansainvälisten mentoreiden kanssa monia vuosia. Olen myös RYT 500h joogaopettaja, hieroja ja energiahoitaja. Tärkein sertifikaatti työlleni on värikäs elämänkokemukseni sekä ihmisenä että yrittäjänä.

Olen tukenut satoja ihmisiä Suomessa ja saksankielisissä maissa ottamaan rohkeita askelia elämänpolullaan ja elämään täyttä elämää täynnä todellisia ihmeitä. Sinun aikasi on nyt.